De Foto Organizers Nederland

Foto Organizers Nederland. Groepsfoto op de dag van de oprichting.

Trots presenteer ik: de FON, de Foto Organizers Nederland. Zes ervaren professional organizers, lid van de @NBPO én van de Amerikaanse Association of Personal Photo Organizers (APPO). In Londen is het begonnen, tijdens de APDO conferentie in 2017. Cathi Nelson, de president van de APPO, gaf zulke enthousiaste en overtuigende presentaties, dat wij wisten: wij zijn óók foto organizers! In de loop van het jaar werden wij alle zes lid van de APPO.

We werden een intervisiegroep; leuk om samen te inventariseren, plannen te maken, ervaringen en tips uit te wisselen. En nu… zijn we de FON, de Foto Organizers Nederland. Onder het motto ‘samen is leuk, samen is sterk!” zijn we op 6 juni, op de trappen van Utrecht CS, officieel gestart met het aanbieden van foto organizing.

Wij gaan orde en overzicht brengen in foto-bewarend Nederland! Foto’s zijn namelijk te leuk en te belangrijk om in stoffige dozen of in overvolle digitale mappen te blijven zitten. Doe er iets mee, want foto’s zijn herinneringen, ze kunnen inspireren en je iets leren. Neem een kijkje op de website, er staan ook tips op. En kijk bij Foto’s, op mijn website, wat ik als foto organizer voor jou kan doen.