Foto’s vertellen een verhaal

Foto’s zijn verhalen. Foto’s hebben tijd, mensen, gebeurtenissen, ontwikkelingen, spullen vastgelegd. Hoe mooi is het niet om met foto’s dat verhaal te vertellen, een tijdlijn of een generatie te laten zien? Dat kan heel uitgebreid, maar ook klein en overzichtelijk. 

Ik help je graag op weg of maak samen met of voor je een waardevol overzicht, al dan niet uitgewerkt in een affiche, of boek. Of een tijdlijn op een muur, met ingelijste foto’s. Het speurwerk kunnen we samen doen, of ik doe het alleen, met duidelijke afspraken natuurlijk. Als er foto’s ingescand moeten worden, kan ik daar ook voor zorgen. En het ophangen van de ingelijste foto’s en andere familiezaken, dat doe ik ook!

Foto's zijn verhalen: Vergrote foto's in de expositie 'The many lives of Erike Kessels'  Foto's zijn verhalen: Foto's en collages in lijsten in een gang

Wil je met mij aan de slag met een fotoverhaal: laten we eerst kennismaken; dat is gratis. We bespreken bij jou thuis, in mijn studio of via Skype of Zoom het doel en de mogelijkheden.
Mijn uurtarief is 75,- (dit is incl. BTW). Bij reistijden langer dan een half uur reken ik een klein bedrag aan reiskosten.

 


je foto’s IN een boek of een collage

Een fotoboek maken is een tijdrovend karwei. En hoe leuk kan het zijn om ermee bezig te zijn – en hoe fijn en waardevol is het, als het boek klaar is! Neem de stap om het te gaan doen. Ik kan je helpen in allerlei fases. Door te ordenen en het doel van het boek te bepalen, is het vaak al makkelijker om keuzes te maken. Als je wilt kan ik ook het boek (fysiek of digitaal) voor je maken. Een jaarboek, een boek van je huisdier, of een ander thema. Knippen en plakken, inscannen en plaatsen, ik heb al heel wat boeken gemaakt! Ik maak ook geheel op afstand fotoboeken van de digitale foto’s van klanten. Door mijn lidmaatschap van The Photo Managers heb ik zelfs internationale opdrachten.

Foto's zijn verhalen: Fotoboek (kaft) van het jaar 2018  Foto's zijn verhalen: oude foto's, wie staan er op?  Foto's zijn verhalen; mozaiek van digitale foto's

Een collage van een bepaalde gebeurtenis of tijd is ook een mooie manier om foto’s niet ongebruikt te laten. Ook daarvan heb ik er in mijn leven al veel gemaakt. Met mijn grafische achtergrond maak ik er een mooi geheel van. En er zijn nog vele andere mogelijkheden. Toen mijn zoon 30 werd heb ik van 30 x 30 digitale foto’s (van elk levensjaar 30 foto’s, een deel heb ik ingescand) een digitaal mozaïek gemaakt en die bij de fotograaf af laten afdrukken. Een grote wereldkaart, opgebouwd uit die 900 foto’s. Een leuk karwei, en een geweldig resultaat.


Wil je graag aan de slag met mij? Het kennismakingsgesprek is gratis, we bespreken dan de mogelijkheden.
Mijn uurtarief is 75,- (dit is incl. BTW). Ik maak soms ook een projectprijs. Bij reistijden langer dan een half uur reken ik een klein bedrag aan reiskosten.


Zullen we aan de slag gaan? Maak een afspraak voor een kennismaking!