WORKSHOP DOE IETS MET JE FOTO’S

Wil je zelf (eindelijk) aan de slag met je ‘fotoberg? Ik organiseer regelmatig de workshop ‘Doe iets met je Foto’s!’ voor een vliegende start!
Op verzoek en bij minimaal 3 personen organiseer ik hem ook op een andere datum dan aangegeven.

De eerstvolgende workshop is op:

vrijdagmiddag 26 november 2021 (14.00-16.30 uur)

Lokatie: Zandstraat 10, Leiden (binnenstad)
Kosten: € 55,00 p.p.
Koffie, thee en een werkboekje zijn inbegrepen

Als je wilt kun je de workshop combineren met werkmiddagen, zodat je de vaart er in kunt houden. Tijdens de werkmiddagen werk je zelf in de studio aan je fotoproject, ik ben erbij voor eventueel advies en hulp.
Pakket workshop + 3 werkmiddagen € 120,00 p.p.
Kosten losse werkmiddag € 25,00; strippenkaart voor 5 werkmiddagen € 110,00.

In de workshop bespreken we samen, wat foto’s voor je betekenen en krijg je inzicht in wat je met je foto’s wilt en kúnt doen. Welke keuzes maak je, zowel praktisch als emotioneel. Wat bewaar je? Hoe deel je ze in? Ik vertel je hoe je het ordeningsproces in stappen aan kunt pakken, welke programma’s of apps er zijn voor het digitale werk, en ook hoe je je dagelijkse foto’s in toom houdt.

De workshop levert je veel inzicht en tips op en gaat over zowel papieren als digitale foto’s. In het werkboekje staan de meest belangrijke tips samengevat.

We werken in een kleine groep, met maximaal 5 personen, waardoor de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan zijn en ik individuele tips en advies kan geven. Je kunt ter plekke al een begin maken (als je je laptop of een stapel foto’s meeneemt).
Na de workshop heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de werkmiddagen.

Lijkt het je wat? Stuur me een e-mail voor informatie of om je aan te melden. Je ontvangt na inschrijving een bevestiging en een factuur.