WORKSHOP DOE IETS MET JE FOTO’S

Workshop: losse foto's verzamelen Tekst: HELP waar moet ik beginnen?

Wil je zelf (eindelijk) aan de slag met je ‘fotoberg? Ik organiseer regelmatig de workshop ‘Doe iets met je Foto’s!’ voor een vliegende start!
Staat er geen datum of past de datum je niet, stuur me een e-mail, dan zet ik je op de wachtlijst.

De eerstvolgende workshop is op:
vrijdagmiddag 24 mei 2024 (14.00-16.30 uur)

Op verzoek en bij minimaal 3 personen organiseer ik hem ook op een andere datum dan aangegeven.

Lokatie: Zandstraat 10, Leiden (binnenstad)
Kosten: € 75,00 p.p.
Koffie, thee en een werkboekje zijn inbegrepen

wat doen we in de workshop

In de workshop bespreken we samen, wat foto’s voor je betekenen en krijg je inzicht in wat je met je foto’s wilt en kúnt doen. Welke keuzes maak je, zowel praktisch als emotioneel. Wat bewaar je? Hoe deel je ze in? Ik vertel je hoe je het ordeningsproces in stappen aan kunt pakken, welke programma’s of apps er zijn voor het digitale werk, en ook hoe je je dagelijkse foto’s in toom houdt.

De workshop levert je veel inzicht en tips op en gaat over zowel papieren als digitale foto’s. In het werkboekje staan de meest belangrijke tips samengevat. We werken in een kleine groep, met maximaal 5 personen, waardoor ik individuele tips en advies kan geven. Je kunt ter plekke al een begin maken (als je je laptop of een stapel foto’s meeneemt).

Enkele reacties van deelnemers: “Ik vond het een superleuke middag! Heel veel geleerd en de sfeer vond ik ook heel fijn.” – “Heel inspirerend” – “Door jouw tips is de drempel om te beginnen aan de klus verdwenen. Ook het idee dat het allemaal perfect moet en er veel foto’s weg moeten heb ik niet meer. Het gaat vooral om goed organiseren :)” – “Erg leerzaam en inspirerend, ik ben blij dat ik dit gedaan heb!”

fotolab

Als je wilt kun je de workshop combineren met FotoLab middagen, zodat je de vaart er in kunt houden. Tijdens die middagen werk je zelf in de studio aan je fotoproject, ik ben erbij voor eventueel advies en hulp.
Pakket workshop + 3 x FotoLab  € 125,00 p.p.
Kosten losse middag FotoLab € 25,00; strippenkaart voor 5 x FotoLab € 110,00.


Lijkt het je wat? Stuur me een e-mail voor informatie of om je aan te melden. Je ontvangt na inschrijving een bevestiging en een factuur.