WORKSHOP DOE IETS MET JE FOTO’S

Wil je zelf (eindelijk) aan de slag met je ‘fotoberg’: ik organiseer regelmatig de workshop ‘Doe iets met je Foto’s!’ Inmiddels ook in combinatie met werkmiddagen, om er voor jou de vaart er in te houden. Tijdens de werkmiddagen werk je in de studio aan je fotoproject, ik ben erbij voor advies en hulp.

De eerstvolgende workshop zal waarschijnlijk in augustus of september zijn, op een donderdagavond of vrijdagmiddag. Laat het me weten als je nu al belangstelling hebt!

Lokatie: Zandstraat 10, Leiden (binnenstad)
Kosten: € 45,00 p.p.
Koffie, thee en een werkboekje zijn inbegrepen

Kosten workshop + 3 (nader te bepalen) werkmiddagen € 110,00 p.p. Losse werkmiddag € 25,00.
Datums al geplande werkmiddagen: vrijdagmiddag 29/5, 12/6 en 26/6, van 14.00-17.00 uur.

In de workshop bespreken we samen, wat foto’s voor je betekenen en krijg je inzicht in wat je met je foto’s wilt en kúnt doen. Welke keuzes maak je, zowel praktisch als emotioneel. Wat bewaar je? Digitaal of papier? Hoe deel je ze in?
Ik vertel je hoe je het ordeningsproces aan kunt pakken. En, als dat nodig is, hoe je je dagelijkse foto’s in toom houdt. De workshop gaat over zowel papieren als digitale foto’s.

We werken in een kleine groep, nu met maximaal 4 personen, waardoor de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan zijn en ik individuele tips en advies kan geven. Je kunt ter plekke al een kleine stap nemen (als je je laptop of een stapel foto’s meeneemt).
Na de workshop stuur ik een e-mail als stimulans en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de werkmiddagen.

Lijkt het je wat? Stuur me een e-mail voor informatie of om je aan te melden. Je ontvangt na inschrijving een bevestiging en een factuur.