Tijd voor je werk

Plannen is een kunst, en vaak lukt het niet wat je bedacht hebt. Ben je een optimistische tijdsinschatter of besteed je veel tijd aan onbelangrijke dingen (uitstelgedrag) – en heb je weer het gevoel ‘niets’ gedaan te hebben? Tijd voor een andere aanpak, en een goede basis. Je werkt met veel meer plezier, als je goed overzicht hebt op wat je te doen hebt. De drie uitgangspunten zijn: 

  • wat is er te doen?
  • hoeveel tijd kost het?
  • hoeveel tijd kun of wil je besteden?

Als je daarin duidelijkheid hebt, kun je keuzes maken, prioriteiten stellen en plannen. In hanteerbare stukken. En op een manier die bij jou en je werk past. Overzicht en structuur in je werk, doen wat je van plan bent te doen, ruimte in je agenda, grip op deadlines… het is mogelijk!

Tijd voor je werk. Laptop op het strand: overal kun je werken.      Tijd voor je werk. Afbeelding van de prioriteitenmatrix.

Zou je dit zelf niet kunnen? Ja, zeker, maar je loopt de kans dat je er niet genoeg tijd aan besteedt. Of dat je het toch maar weer op de ‘oude’ manier gaat doen. Gun jezelf,  je bedrijf een  investering met mijn praktische coaching – om werk van je tijd te maken. Je krijgt een opdracht vooraf, huiswerk tussen de afspraken in, en een checklist met de belangrijkste tips of afspraken. Leren hoe je toekomt aan de belangrijke zaken – wie wil dat nou niet! En ik heb daar al zoveel mensen blij mee gemaakt.

Wil je zelf al iets doen? Hier zijn handige tijd-tips voor je werk!

Wil je aan de slag: het kennismakingsgesprek is gratis, en je kunt kiezen uit de volgende Tijdpakketten:


■ TIJD IS GELD – voor ZZP-ERS

2 x 2 uur coaching + telefonische evaluatie 1 maand na laatste afspraak; kosten: € 345,- (excl. BTW).
Je leert op een praktische manier hoe je toekomt aan de belangrijke zaken!


■ MAAK WERK VAN JE TIJD – voor medewerkers en managers in bedrijven

2 x 2 uur coaching + telefonische evaluatie 1 maand na laatste afspraak; kosten: € 395 ,- (excl. BTW).
Je leert op een praktische manier hoe je toekomt aan de belangrijke zaken!


Bij reistijden langer dan een half uur reken ik een klein bedrag aan reiskosten. Ik geef korting aan studenten en startende ondernemers, en als er voor meerdere personen in een bedrijf een pakket wordt ‘geboekt’.


Maak tijd voor een afspraak, het lijkt me leuk om met je kennis te maken!

  Tijd voor je werk. Loopplank met deur naar de zee. Rust en ruimte.