Foto’s

Als je aan iemand vraagt – wat zou je het ergste vinden om kwijt te raken bij brand? Dan antwoordt 9 op de 10: “mijn foto’s”! Dat geeft aan hoe waardevol ze voor de meeste mensen zijn. Vroeger was er misschien een enkele doos en nog een paar albums, en nu…. veel oude albums, losse foto’s, en duizenden digitale. Alleen al om die reden is het goed om ze te gaan ordenen, te bekijken wat je hebt.

Wat wil je bewaren, wil je er iets mee doen? En de foto’s op je smartphone, wat doe je daarmee? Ook die verdienen het om georganiseerd te worden. Foto’s vertellen verhalen en het is fijn als je ze goed kunt vinden en delen. Ik ben zelf al van kinds af aan veel bezig met foto’s, in allerlei vormen, en help je daarom ook graag met het organiseren van de jouwe én om er daarna iets mee te doen. Kijk bij Ordenen en Fotoverhaal maken voor de mogelijkheden. En/of maak een kennismakingsafspraak.

FON – Foto Organizers Nederland
Samen met 4 ervaren professional foto organizers geef ik het foto organizen in Nederland een gezicht. En we hebben inmiddels enkele cursussen voor de doe-het-zelvers in onze winkel!

The Photo Managers
Ik ben gecertificeerd lid van The Photo Managers, een grote ‘community’ in de USA van professional foto organizers. Een bron van veel kennis, inspiratie én vriendschap.

 

Losse foto's op de grond. Chaos!