Foto’s

Als je aan iemand vraagt – wat zou je het ergste vinden om kwijt te raken bij brand? Dan antwoordt 9 op de 10: “mijn foto’s”! Dat geeft aan hoe waardevol foto’s voor de meeste mensen zijn. Vroeger was er misschien een enkele doos met foto’s en nog een paar albums, en nu…. veel oude albums, losse foto’s, en duizenden digitale foto’s. Alleen al om die reden is het goed om je foto’s te gaan ordenen, te bekijken wat je hebt.

Wat wil je bewaren, wil je er iets mee doen? En de foto’s op je smartphone, wat doe je daarmee? Ook die foto’s verdienen het om georganiseerd te worden. Foto’s vertellen verhalen en het is fijn als je ze goed kunt vinden en delen. Ik ben zelf al van kinds af aan veel bezig met foto’s, in allerlei vormen, en help je daarom ook graag met het organiseren van je foto’s. Kijk bij Ordenen en Fotoverhaal maken voor de mogelijkheden. En/of maak een kennismakingsafspraak.

FON – Foto Organizers Nederland
Ik ben lid van de FON, een samenwerking van 6 ervaren professional organizers, die je helpen om je foto’s op orde te krijgen – en er plezier van te hebben!