Foto’s

Als je aan iemand vraagt – wat zou je het ergste vinden om kwijt te raken bij brand? Dan antwoordt 9 op de 10: “mijn foto’s”! Dat geeft aan hoe waardevol foto’s voor de meeste mensen zijn. Vroeger was er misschien een enkele doos met foto’s en nog een paar albums, en nu…. veel oude albums, losse foto’s, en duizenden digitale foto’s. Alleen al om die reden is het goed om je foto’s te gaan ordenen, te bekijken wat je hebt.

Wat wil je bewaren, wil je er iets mee doen? En de foto’s op je smartphone, wat doe je daarmee? Ook die foto’s verdienen het om georganiseerd te worden. Foto’s vertellen verhalen en het is fijn als je ze goed kunt vinden en delen. Ik ben zelf al van kinds af aan veel bezig met foto’s, in allerlei vormen, en help je daarom ook graag met het organiseren van je foto’s en om er daarna iets mee te doen. Kijk bij Ordenen en Fotoverhaal maken voor de mogelijkheden. En/of maak een kennismakingsafspraak.

FON – Foto Organizers Nederland
Samen met 4 ervaren professional foto organizers maak ik het foto organizen tot een waardevolle dienst in Nederland!

The Photo Managers
Ik ben gecertificeerd lid van The Photo Managers, een grote ‘community’ in de USA van professional foto organizers. Een bron van veel kennis en informatie.