Inspiratie

Inspiratie krijg je van iets wat je leest, ziet, of hoort. Of het komt vaak op een moment dat je onder de douche staat, of op de fiets zit… Het zijn dan meestal dingen die je al eerder gelezen, gehoord of gezien hebt. En dan opeens krijgen ze betekenis, of zie je een verband. Ik schrijf met regelmaat een artikel (blog) over allerlei zaken die met organizing, foto organizing en timemanagement te maken hebben. Lees ze hier – en als je je inschrijft voor mijn Nieuwsbrief, ontvang je die blogs, altijd samen ander nieuws en praktische tips. Bij Tips verzamel ik een ‘bloemlezing’ van die tips. In mijn workshop ‘Doe iets met je Foto’s!’ geef ik deelnemers genoeg inspiratie om met hun foto’s aan de slag te gaan!

Mijn website ‘Van een andere orde’ heet niet voor niets zo. Allerlei zaken die ik heel leuk of inspirerend vind – omdat ze met organiseren te maken hebben – beschrijf ik op die website. Neem een kijkje!

Ik ben begaan met de kringloop van spullen. Ik geef ze graag een tweede leven, of zorg dat het materiaal naar de recycling gaat, waar het weer grondstof wordt. En ik ben ook een fan van upcycling, het maken van een nieuw produkt van gebruikt materiaal; bijvoorbeeld een tas van de stof van een gesneuvelde paraplu, of een etagère van oud serviesgoed. Ik doe er zelf ook graag aan mee: de kaften van mijn produkten zijn gemaakt van oude archiefmappen die ik in het archief van Erfgoed Leiden haalde. Op de pagina Recycling geef ik je graag inspiratie en tips!