Genoeg tijd voor thuis

De tijd vliegt, hij glipt door je vingers, dat gevoel is denk ik wel herkenbaar. En dan heb je aan het eind van de dag wéér niet gedaan wat je van plan was.
Het levert je tijd en plezier op, als je je bewust wordt hoe je je tijd besteedt én als je die besteding structureert. En dan bedoel ik niet om alles in een strak schema te zetten, maar om ervoor te zorgen dat je op gezette tijden aan iets toekomt. Dat doe ik door samen met je te inventariseren wat je zoal te doen hebt en wat je graag wíl doen.

Ook in bezigheden kun je ‘opruimen’. Keuzes maken, prioriteiten stellen, het zijn belangrijke onderdelen van timemanagement, en het komt al snel ter sprake. We zoeken (en vinden) een manier om je bezigheden op een voor jou werkende manier in te plannen en ze ook uit te voeren. Je valkuilen, slim omgaan met het huishouden of een studieplanning zijn voorbeelden waar ik speciale aandacht aan kan geven.

Twijfel je nog? Misschien zie je er tegenop om samen met mij naar je bezigheden te kijken. Maar.. je wil het anders gaan doen, je wil je tijd goed besteden. Gun jezelf dan een frisse en kritische blik op je tijdbesteding. Je krijgt duidelijk wat belangrijk is. Het levert je tijd en ruimte op, in je bezigheden, en ook in je hoofd! 

Wil je zelf alvast iets doen: Hier zijn handige tijd-tips voor thuis

Genoeg tijd voor thuis. Planner Plan-in met gekleurde post-its.  Genoeg tijd voor thuis. Een moestuin.

Wil je aan de slag met mij: het kennismakingsgesprek is gratis, en je kunt de volgende training afspreken:


■ TIJD VOOR THUIS

2 x 2 uur praktische coaching; kosten € 270,- (incl. BTW en incl. mijn planner ‘Plan-in’). Een extra uur kost € 75,- (incl. BTW).

Wat krijg je:

  • persoonlijk advies
  • de planner Plan-in
  • huiswerk tussen de 2 afspraken in
  • tips en een checklist
  • 1 maand na de laatste afspraak een evaluatie per e-mail of telefoon

Bij reistijden langer dan een half uur reken ik een klein bedrag aan reiskosten. Deze training kan ook via skype plaatsvinden; de kosten zijn hetzelfde.


Zullen we aan de slag gaan? Maak een afspraak voor een kennismaking!