Een plek voor je sleutels

Een plek voor je sleutels. Set oude sleutels.

Geef je spullen een vaste plek, het is een bekende organizing ‘wet’. Vooral je sleutels hebben een logische en vaste plek nodig. Gooi je ze altijd ‘ergens’ neer?

Ga dan eens na wat je handelingen zijn als je thuis komt, waar je intuïtief de sleutels zou willen leggen. Maak dan op die plek een simpele mogelijkheid. Je kunt denken aan een plankje, een vakkenzak, een haak, magneet, rekje of ander ophangsysteem, ook als er meer sleutels of sleutelbossen zijn die een plek nodig hebben. Wees creatief, misschien heb je al iets in huis wat je kunt gebruiken!

Heb je een (te) grote sleutelbos? Bedenk of je hem kunt splitsen in twee, met aan ieder een duidelijke sleutelhanger. Maak desnoods een kopie van de huissleutel, om aan elke bos één te hangen, zodat je ze afzonderlijk kunt gebruiken.

Of… schaf een handige sleutel-organizer aan.