De Red je Foto’s Maand

Als lid van The Photo Managers, een grote Amerikaanse ‘community’ van foto organizers, doe ik mee met de ‘Save Your PhotosMonth’ (SYPM) ofwel ‘RedjeFotosMaand’. Heel september staat bol van tips om iets met je foto’s te gaan doen; ze te gaan redden uit stoffige dozen of chaotische computerbestanden! Foto Organizers Nederland deelt de in het Nederlands vertaalde tips elke dag op Facebook, Instagram en Twitter. Volg ons! Ik zal ze zelf ook regelmatig ‘doordelen’.
Daarnaast heb ik aan de Amerikaanse SYPM een eigen bijdrage geleverd, in de vorm van een mini-cursus. Ik ben er trots op dat hij is uitgekozen. Omdat de community inmiddels behoorlijk internationaal aan het worden is, werd mij gevraagd om mijn bijdrage in het Nederlands te maken. Leuk om te zien hoe populair en belangrijk het beroep internationaal aan het worden is! Mijn bijdrage gaat over ‘Tijd nemen voor je Fotoproject’. Timemanagement dus. Niet onbelangrijk, want veel mensen zeggen geen tijd te hebben voor hun fotoproject. En die tijd kun je wel ‘maken’! 🙂.
Overzicht Red je Foto's Maand cursussen van internationale leden van The Photo Managers
Als je je inschrijft voor de Amerikaanse versie van de tips, krijg je ook toegang tot de mini-cursussen, waaronder enkele in andere talen – en die van mij. Maar je kunt ook wachten tot na september, dan zal ik mijn bijdrage  via mijn website delen.