Een Blue Zone voor 2024

Mijn zakelijke nieuwjaarswens; dit jaar geen poster met tips, maar een kaart in het teken van blauw. Ik deel hem graag ook hier!

Het beeld
Een foto van het meer van Barcis in Italië, zomer 2023.
De blauwe lucht en de wolken hier, weerspiegeld in het ook blauwe meer, de uitstraling van de bergen, je wordt er blij en rustig van. Niet voor niets is blauw ook de kleur van overzicht, helderheid en ontspanning. Maar ook van orde, concentratie en vertrouwen. Kortom, een kleur die helemaal bij mij en mijn werk past. Ik doe er graag iets mee.

Blue Zones
Het begrip ‘Blue Zones’ is ook iets wat me bezighoudt. Zones op aarde waar mensen gelukkig leven en heel oud worden. Wie wil dat nou niet? Er naartoe verhuizen doe ik niet zo 1-2-3, maar streven naar harmonie en overzicht wel. Ook in mijn werk, ik help graag om overzicht te krijgen. De laatste tijd vooral met foto’s uitzoeken, opruimen, er grip op krijgen, mooie fotoboeken maken. Ik heb er al heel wat mensen blij mee gemaakt.

2024
In deze onrustige tijd wens ik je een goed 2024, met veel rust en plezier in je werk en leven. En harmonie en overzicht in de wereld. Dat de wereld één grote Blue Zone wordt, is een utopie, maar misschien haal je inspiratie uit het blauw om je heen, en maak je je eigen ‘Blue Zone’. Lees er meer over in mijn blog.

Tot ziens in 2024!