The Photo Managers

Badge Certified Pro van The Photo Managers

Ik ben deze tijd veel met foto’s bezig – en nu ook gecertificeerd photo organizer bij The Photo Managers (USA)! Ik ben meteen na de online conferentie gestart met het traject over het professioneel organiseren van zowel analoge als digitale foto’s. Wat heb je nodig aan kennis en materiaal, wat doe je wel, wat doe je niet.. Veel overeenkomsten met het ‘gewone’ organizen, maar bij foto organizen is best wat ‘technische’ kennis nodig. Daarnaast kon ik ook al resultaten bij en ervaringen van klanten doorgeven.

The Photo Managers (TPM) is een erg fijne en grote community met actieve leden, waar ik in een levendige Facebook groep en door webinars en cursussen professioneel up-to-date kan blijven. Ook mijn FON collega’s zijn er allen lid van. Een goede basis om in Nederland het foto organizen op de kaart te zetten. Klanten weten me in ieder geval al te vinden!