Foto organizers en de 50PlusBeurs

In een vorig bericht kondigde ik al trots de FON aan: de Foto Organizers Nederland. Een belangrijke doelgroep voor ons zijn de 50plussers. Deze groep mensen heeft veel ontwikkelingen in het fotograferen meegemaakt, en waarschijnlijk veel foto’s, zowel papieren als digitale in zijn bezit. Vaak ongeorganiseerd, wachtend op een actie. En wat is voor ons, FON, een betere plek om kennis te maken met die groep dan op de 50PlusBeurs!

De beurs is van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 september 2018, in de Jaarbeurshallen in Utrecht. De FON heeft daar inmiddels een stand gereserveerd; op de website 50plusbeurs.nl kun je ons bij ‘exposanten’ vinden.

Bij de stand vertellen we over onze diensten, en geven veel tips over het ordenen en beschermen van foto’s, en wat je zoal met je ‘foto-verhalen’ kunt doen.

Wees welkom, ook al ben je geen 50plusser :)! 

Extra: als bezoeker van mijn website kun je met de actiecode FON gereduceerde kaarten bestellen op 50plusbeurs.nl