‘Corona’ effecten

Door het Corona virus is alles opeens anders. Het is goed om te merken dat er al veel omkeringen, omdenkingen en initiatieven zijn, om niet bij de pakken neer te zitten. Het is tijd voor inventiviteit en creativiteit! Tijd ook om ‘op afstand’ naar je werk te kijken, nu je misschien meer thuis bent. En om eens (samen met je kinderen) op te gaan ruimen in huis. Of samen foto’s te kijken.

Omdat allerlei bijeenkomsten, afspraken en ook ‘mijn’ APPO congres in de USA afgelast zijn – heb ook ik opeens extra tijd. Tijd om een idee in de steigers te zetten, of dat oude papieren archief te minimaliseren. Mijn werk bij klanten is 1 op 1, en dat is nu lastig door te zetten. Wellicht kan ik enkele klanten op (digitale) afstand gaan begeleiden. En dat kan zomaar een nieuwe dienst worden.

Mijn workshops ‘Doe iets met je foto’s’ schort ik even een op, tot alles weer wat rustiger (en veiliger) is. Zodra ik nieuwe data plan, zet ik deze bij het menu Foto’s/workshop en kondig ik ze aan op Facebook. Lees mijn tips, als je zelf alvast aan de slag wil gaan. En lees er nog meer op de website van de Foto Organizers Nederland.

Laten we er allemaal voor zorgen dat we goed uit deze crisis komen. En de negatieve zaken kunnen omdraaien naar iets goeds. Want een crisis biedt ook kansen!