Werkplek

Je werkplek kan tegenwoordig overal zijn. Hij kan vast, flexibel of mobiel zijn. Hoe dan ook, waar je ook werkt, het is belangrijk om overzicht en grip te hebben op de dingen die belangrijk zijn. Ruimte op je bureau = Ruimte in je hoofd!

Voor Wie

Wil je overzicht en structuur in je werk, op je werkplek, of heb je steeds te veel ‘to do’ in je e-mail?
Door de aard van je werk, de veelheid van informatie of door je karakter lukt het je misschien niet goed om grip te houden op je taken of om toe te komen aan dingen die je belangrijk vindt. Daardoor kan je hoofd 'vol' zitten met van alles.

Herkenbaar? Tijd om er iets aan te doen. Ik train en coach mensen op hun werkplek om de dingen te doen die belangrijk zijn, en om georganiseerd en effectief te werken. Timemanagement is een rode draad. Je krijgt inzicht in je manier van werken en tips om beter en slimmer te werken. En dat levert ruimte, overzicht, tijd en werkplezier op.

Zie ook het filmpje over professional organizers op de zakelijke markt:

Ben je zelfstandige professional/ondernemer, dan is het erg belangrijk om goed georganiseerd te zijn, het is je basis. Je moet bovendien oppassen dat de grenzen tussen werk en privé niet vervagen…  Heb je het gevoel dat het beter kan? Ik help je graag met het maken van een basisstructuur die je ondersteunt, én met tips om effectiever en slimmer te werken.

 

Gaat je bedrijf over op flexibel of 'het nieuwe' werken, of hebben jij en je collega's steeds het gevoel van 'te veel'? Mijn collega Petra Bosch en ik geven al jaren met succes de individuele training 'Effectief Werken'. Zie ook bij de menuknop Cleandesk.nu.

 


Aanmelden Nieuwsbrief
© 2018, Ellen Massaro Disclaimer