Foto organizers en de 50PlusBeurs

In een vorig bericht kondigde ik al trots de FON aan: de Foto Organizers Nederland. Een belangrijke doelgroep voor ons zijn de 50plussers. Deze groep mensen heeft veel ontwikkelingen in het fotograferen meegemaakt, en waarschijnlijk veel foto’s, zowel papieren als digitale in zijn bezit. Vaak ongeorganiseerd, wachtend op een actie. En wat is voor ons, FON, een betere plek om kennis te maken met die groep dan op de 50PlusBeurs!

De beurs is van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 september 2018, in de Jaarbeurshallen in Utrecht. De FON heeft daar inmiddels een stand gereserveerd; op de website 50plusbeurs.nl kun je ons bij ‘exposanten’ vinden.

Lees verder “Foto organizers en de 50PlusBeurs”

Maak je (vakantie) grenzen

De zomerperiode is er, en misschien ga je met vakantie. Vaak kies je dan voor een heel andere manier van leven. Bijvoorbeeld in een klein huis, een tent, of met alleen wat tassen en een fiets. Je neemt een uitgekiende hoeveelheid spullen mee in een koffer en laat je e-mail voor wat het is. Je begrenst bepaalde mogelijkheden, want dán kun je met volle teugen van een andere omgeving genieten. Je wordt handig in het omgaan met minder spullen, verzint creatieve oplossingen, en hebt, nu zonder tv of computer, eindelijk tijd voor dat boek.

Lees verder “Maak je (vakantie) grenzen”

De Foto Organizers Nederland

Trots presenteer ik: de FON, de Foto Organizers Nederland. Zes ervaren professional organizers, lid van de @NBPO én van de Amerikaanse Association of Personal Photo Organizers (APPO). In Londen is het begonnen, tijdens de APDO conferentie in 2017. Cathi Nelson, de president van de APPO, gaf zulke enthousiaste en overtuigende presentaties, dat wij wisten: wij zijn óók foto organizers! In de loop van het jaar werden wij alle zes lid van de APPO.
Lees verder “De Foto Organizers Nederland”