Huis

Je huis is je basis. Het is fijn als je je spullen kunt vinden, en als je een rustige en overzichtelijke thuiswerkplek hebt. Ruimte in je huis = ruimte in je hoofd!

Werkwijze

Wat de aard of de omvang van de opdracht ook is, met een praktische en pragmatische aanpak ga ik samen met je aan de slag en vinden we een oplossing voor het organiseervraagstuk. We ruimen samen op, inventariseren en maken een structuur en een systeem. In principe eerst met al aanwezige spullen en materialen. We gaan over de hobbels en door de stapels heen, er komt overzicht en ruimte. Je leert organiseren en keuzes maken. Je krijgt weer grip op alles en je kunt met meer overzicht en plezier wonen en leven!

Kom je altijd tijd tekort? Ik kan je met behulp van eenvoudig timemanagement leren tijd te maken voor de belangrijke dingen.
Heb je moeite met het plannen van huis- en huishoudelijke klussen? Ik kan samen met jou een hanteerbaar en realistisch schema maken.

Liggen oude foto's te verpieteren, of heb je een oneindige hoeveelheid digitale foto's? Ik help je graag met het sorteren en verwerken, zodat je er vooral veel plezier aan kunt beleven!

Mijn aanpak en oplossingen zijn maatwerk. Door ook aandacht te besteden aan (persoonlijke) valkuilen en het aanleren van nieuwe gewoontes, heb je alle kans dat de nieuwe situatie blijvend is!

Heb je belangstelling? Maak een afspraak voor een gratis intake. Wij bespreken dan de mogelijkheden en de te besteden tijd.

 


Aanmelden Nieuwsbrief
© 2018, Ellen Massaro Disclaimer