Huis

Je huis is je basis. Het is fijn als je je spullen kunt vinden, en als je een rustige en overzichtelijke thuiswerkplek hebt. Ruimte in je huis = ruimte in je hoofd!

Kosten

De intake is gratis. In principe werk ik op uurbasis. Mijn uurtarief voor particulieren is € 65,- inclusief BTW. Inbegrepen zijn reiskosten tot ongeveer een half uur (enkele reis), kleine organizingmaterialen, enkele e-mails ter stimulering en coaching, eventuele checklists en overzichten. Het telefoongesprek drie maanden na afronding, om nog even de puntjes op de i te zetten, is ook inbegrepen.

Bij reistijden langer dan een half uur reken ik een vast bedrag aan reiskosten; dit bedrag wordt genoemd in de offerte.

Het gemiddeld aantal uren wat nodig is om weer overzicht, structuur en ruimte in huis, papier, computer of tijd te krijgen is per organizing verschillend en afhankelijk van de situatie en de mogelijkheden. Het wordt tijdens de intake besproken. Gemiddeld bestaat een organizing traject uit een aantal dagdelen (2-3 uur), afgewisseld met korte periodes van zelfwerkzaamheid, al dan niet met ‘huiswerk’.

Bij foto organizing kan ik ook het project zelf uitvoeren (sorteren, verwerken, archiveren); dan zal ik een projectprijs rekenen.


Aanmelden Nieuwsbrief
© 2018, Ellen Massaro Disclaimer