Disclaimer

Alle onderdelen van deze website: tekst, foto’s en vormgevingselementen, zijn eigendom van Ellen Massaro Professional Organizer. Niets van deze website mag op welke wijze dan ook worden gekopieerd of gebruikt als basis voor nieuw materiaal zonder toestemming van de eigenaar.
De via een link beschikbaar gemaakte pdf’s met trainingsinformatie en tips kunnen zonder toestemming gekopieerd worden, mits de naamvermelding gehandhaafd blijft.

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud.

Ellen Massaro Professional Organizer is zorgvuldig bij het samenstellen en onderhouden van deze website. De mogelijkheid bestaat echter, dat de informatie onjuist of onvolledig is. De inhoud kan zonder voorafgaand bericht wijzigen.

Ellen Massaro Professional Organizer is niet aansprakelijkheid voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Ellen Massaro Professional Organizer is niet verantwoordelijk voor opmerkingen en verwijzingen van derden in twitterberichten die verschijnen op deze website.

De persoonsgegevens die Ellen Massaro Professional Organizer nodig heeft als bezoekers van deze site zich willen abonneren op tips of een aankoop willen doen, worden niet gepubliceerd of aan derden ter beschikking gesteld.

< VORIGE   VOLGENDE >

Nieuws

Inspiratie in Londen

16 en 17 maart jl. was ik samen met 6 NBPO collega’s in Londen, bij ‘Organising Matters’. De conferentie van de Britse ‘Association of Professional Declutterers and Organisers’ (APDO).

Lees verder

Aanmelden Nieuwsbrief
© 2018, Ellen Massaro Disclaimer